Catering

Zoek je catering voor je feest, diner of retraite? Hier vind je wat meer informatie.

  • Privé-kok

Ik cater graag jouw diner, thuis of op locatie. Samen overleggen we wat jullie willen, waar jullie van houden en hoeveel gangen je wilt eten. Op basis daarvan maak ik een plan op maat en de daarbij horende prijs. Ik verzorg het diner, serveer en zorg dat de keuken weer spek en span is aan het eind. Ik houd van vegetarisch en veganistisch koken, heb een grote liefde voor Thais koken maar houd ook erg van de Italiaanse keuken. Het mooist is om te voldoen aan de eetwensen van jou zodat je een onvergetelijke middag/avond hebt!

  • Retraites

Organiseer jij retraites, ga je op werkvakantie met meerdere personen of  geef je workshops dan kan ik voor het eten zorgen om jou te ontzorgen. Ik ga met je mee en verzorg desgewenst het ontbijt, lunch en avondeten. Of ik breng een maaltijd op locatie, alles in overleg en naar jouw wensen.

  • Feest

Geef je een feest en wil je graag dat mensen blijven eten? Ik kan zorgen voor verschillende gerechten met of zonder thema, gezond, koud en/of warm, uitgestald op lange tafels, er zijn zoveel mogelijkheden. We kijken samen wat passend is bij jou/jullie feest en kijken naar de mogelijkheden. Ik kom dan het eten bij jou brengen en zorg dat alles er heerlijk en verzorgt uitziet en smaakt!

 

Wat zijn jouw wensen? Ik kijk graag met je mee welk gerecht bij jouw gelegenheid past en bezorg het op het moment dat het jou uitkomt.

 

  

Telefoonnr: 06-54295923
Mail: info@nikook.nl