Online KooKworkshop: Thaise Gele Curry

Wat leer je?

In deze online kookworkshop leer je hoe je een THAISE CURRY kan maken door middel van video’s en tekst met uitleg. Je doet deze workshop zelfstandig (of samen) door het lezen van de tekst en het bekijken van de video’s.

Ik laat je, op een begrijpelijke manier, zien welke ingrediënten je nodig hebt om een curry te maken, geef je veel tips & trucs om het je makkelijk te maken en laat ik je stap voor stap zien hoe je een Thaise gele curry (-pasta) maakt.

Ook krijg je achtergrondinformatie over Thais eten, over de smaken en ingrediënten die veel worden gebruikt in de Thaise keuken, kom je te weten waar je deze ingrediënten kan kopen en hoe ze te bewaren en heb je ook een beeld hoe deze ingrediënten er uit zien.

Je krijgt bovendien 2 extra video’s met  How To’ s die goed van pas komen bij het maken van de curry.

Dan is er ook nog een extra Thais recept dat ik met je deel. Dit recept past natuurlijk heel goed bij de Thaise curry!

Voor wie is deze online workshop geschikt?

Voor iedereen die;

* Graag een Thaise curry wil leren maken, ongeacht of je een keukenprins(es) bent!

* In haar/zijn eigen tijd en in eigen keuken aan de slag wil gaan met een kookworkshop.

* Samen met een vriend of vriendin een workshop thuis wil volgen.

* Erg houdt van de Thais eten.

* Het leuk vindt om iets nieuws in de keuken uit te proberen.

* Van koken houdt.

* Zijn of haar gezin/vrienden/familie wil verassen met een verzorgd etentje.

* Benieuwd is naar de Thaise keuken.

* Een nieuwe hobby zoekt.

* Een ander (of jezelf) een origineel cadeau wil geven!

 

Deze online kookworkshop kost €34.95 (incl.BTW)

Deze mensen gingen je voor:

“Wát een leuke en uitgebreide workshop zeg! Informatie over de producten, duidelijke uitleg tijdens het koken, extra tips en trucs. Ik heb genoten van het volgen van de workshop. Een online kookworkshop als deze, met achtergrondinfo en leuke extra’s wil ik nog wel eens vaker volgen.”
Annemieke

“Leuk om te koken met extra achtergrondinformatie over de producten, waar ze te kopen en hoe je ze kan bewaren! Ik zou nu veel sneller een curry helemaal zelf zou maken, nu ik alles in huis heb en weet hoe eenvoudig het is!”

Melle

 

“Met de duidelijke instructies en video’s in de digitale workshop van Nicole zet je met het grootste gemak een heerlijke maaltijd op tafel vol van smaak!”

Wilfred en Annelie Jacobs

 

“Nicole brengt haar liefde voor eten en koken goed over in deze complete workshop.Met de kennis die zij deelt over de gebruikte producten begrijp je als kok ook welke kruiden en specerijen invloed hebben op de smaak en hoe je hiermee kan spelen. Daarnaast nog handige tips over de bereiding, maar ook het schillen en snijden van bijvoorbeeld gember. Aanrader!”

Frederike

 

“Ik ben gek op curry; ik ga dan ook graag naar de Thai. ‘t Liefst zou ik elke week een keer curry eten. Maar ja…dat wordt een beetje prijzig. Een goede curry maken, dat moet toch niet zo moeilijk zijn, dacht ik. Verschillende recepten heb ik geprobeerd, maar iedere keer was het nét niet; te flauw, te ‘zeepsopachtig’. Wat deed ik ‘fout”? Dan toch ook maar een keer met een zakje uit de supermarkt…veel te zout! Toen hoorde ik over deze kookworkshop. Hoewel ik samen koken heel gezellig vind, sprak de online versie me aan; lekker uitproberen wanneer het mij uitkomt. Na het ontvangen van de link kon ik niet wachten om te beginnen met koken. Snel nog even twee vrienden uitgenodigd om te komen eten en toen aan de slag. Alle stappen staan heel helder uitgewerkt. Je kan ze stap voor stap doorlopen, maar je kan ook je eigen volgorde kiezen, dat is heel fijn. En met de ondersteuning van de videofilmpjes, waarin alles rustig en duidelijk uitgelegd wordt, kan de curry gewoon niet mislukken. Waar ik heel veel aan gehad heb, zijn de vele tips in de workshop die gegeven worden. Zelfs als kookliefhebber heb ik weer nieuwe ideeën opgedaan. De serveersuggesties en aanpassingen, die je kan doen om de curry vegetarisch te maken (of glutenvrij) en info over Thaise ingrediënten maakt de workshop heel compleet. Het resultaat was echt super!!! Dit ga ik zeker vaak maken. Het was heel smaakvol; eindelijk een curry met die typische Thais smaak!!! Naast gebakken uitjes, cassave, koriander en jasmijnrijst had ik er nog peulen en naanbroodjes bij gedaan. Wil je een smaakvolle, gezonde Thaise curry leren maken én met verse ingrediënten!”

Sabine

 

“Alhoewel ik toch heel veel Thaise recepten heb gemaakt en uitgeprobeerd, heb ik zeer bruikbare tips en praktische adviezen gekregen. Mooi dat de kookworkshop ondersteunt werd met kleine filmpjes. Een zeer overzichtelijke, inspirerende kookworkshop met verschillende uitbreidingen, waardoor het voor iedereen leuk is om uit te proberen”.
“Bij het maken van deze workshop van Nikook, kregen ik net even de extra tips, waardoor het recept gewoon niet kan mislukken!”

Karin

 

 Wat krijg je allemaal?:

  • Toegang tot een online leeromgeving (60 dagen lang!) waar de kookworkshop voor je klaarstaat.
  • Zes video’s met stap voor stap uitleg over het maken van de curry, de ingrediënten die gebruikt worden en mét 2 extra how-to video’s.
  • Content over de Thais keuken, een (printable) boodschappenlijst, tip & trucs en serveersuggesties.
  • Het recept van de Thaise gele curry + een extra Thaise salade recept, inclusief bereidingswijze.
  • Printables van de recepten om ze nog veel vaker te kunnen maken!

Na deze online workshop:

* Bezit je over voldoende skills om thuis, in een handomdraai, een lekkere curry op tafel te zetten.

* Heb je kennis van welke ingrediënten en producten veel worden gebruikt in de Thaise keuken.

* Weet je waar je de ingrediënten kan vinden en hoe je ze (lang) kan bewaren.

* Heb je tips & trucs kunnen leren die je goed in de keuken kan gebruiken, op elk moment.

*Kun je als een echte keukenprins (es) een Thaise gele curry maken en weet je ook de basis van alle andere curry’s die de Thaise keuken rijk is!

Wil je deze kookworkshop graag volgen? 

Druk dan op de button hieronder, vul je gegevens in, reken af en jij ontvangt binnen 24 uur een link via de mail. Met deze persoonlijke link kom jij in de kookworkshop leeromgeving en kun je direct beginnen!

Lees hier de privacyverklaring

  

Telefoonnr: 06-54295923
Mail: info@nikook.nl