(tijdelijk) Nieuw adres

(tijdelijk) Nieuw adres

Voorlopig kan ik niet zelf koken omdat ik herstellende ben van een operatie. Heel frustrerend (heb zeker in mijn hoofd al 300 gerechten gemaakt/ uitgeprobeerd/opgemaakt, mijn keuken praktischer ingericht, plankjes erbij getimmerd, ruimte gecreëerd, onmisbare keukenspullen gekocht enz.) maar een hele goede reden om eens eten te bestellen en het aanbod van mijn collega’s te proeven. Ik ben altijd benieuwd naar eten en naar hoe een collega het aanpakt, verpakt en wat hij uitstraalt naar de “klant”.

Nieuwsgierig

Heel nieuwsgierig was ik naar #Levjen. Een redelijk nieuw concept in Zwolle dat staat voor gezond, gevarieerd en dagvers bereid eten en ze bezorgen het bij je thuis met de bakfiets!

Via de website levjen.nl krijg je meteen een goede indruk wat ze zoal doen op eetgebied, waar ze voor staan en klik je gemakkelijk door (je hoeft geen account aan te maken) naar de maaltijden. Deze zijn inderdaad gevarieerd, ook altijd keuze om vegetarisch, vis of vlees te eten en uitdagende gerechten waar ik enthousiast van werd en me het water al in de mond liep. Ook kun je precies zien welke ingrediënten in de maaltijden worden gebruikt.

Keuze

Wij bestelden Spaghetti Carbonara met salade, Rode bietenrisotto en de Quiche met zalm en broccoli en salade (ja, zo veel mogelijk verschillende dingen om lekker te kunnen proeven). Vervolgens kies je wanneer je het graag bezorgd wil hebben (bijv. tussen 17.00u en 17.30u) waarbij je rekening houdt met maximaal een half uur eigen bereidingstijd.

Wij kregen ons eten al eerder (15 min!), in een (papieren) tas, de maaltijden verpakt in eco vriendelijk bakjes wat ik als NiKooK ook heel belangrijk vind, om zo duurzaam mogelijk te koken. Er zat een papier bij met de juiste bereidingswijze van de maaltijden. Wat heel handig was dat alledrie de maaltijden tegelijkertijd in de oven konden omdat ze op dezelfde temperatuur warm gemaakt moesten worden. Dat is natuurlijk super praktisch!

Smaakvol

Alledrie de maaltijden waren heerlijk! De spaghetti carbonara was lekker romig, de zalmquiche rijkelijk gevuld en de bietenrisotto verrassend! Ook waren de

porties ruim voldoende en het zag er allemaal ook smakelijk uit (het oog wil ook wat)!

Kortom; #Levjen is een smaakvolle aanrader! Nu ik tot na de zomervakantie herstellende ben en niet voor “mijn” buurtje kan koken, kan ik jullie aanraden eten te bestellen bij mijn collega’s van Levjen. Lekker, smaakvol, gevarieerd en thuisbezorgd……..ik ga gelijk even kijken wat ze deze week op het menu hebben staan……Doei!

Nicole NiKooK